All hands
on deck

Locatie
Pier15
Datum
25 maart ’22
Aanvang
20:00
Prijs
over het initiatief

ALL HANDS ON DECK

Skateboarden heeft altijd al een grote impact gehad op kunst en beeldcultuur, daarom brengt All Hands On Deck een ode aan de skateboard cultuur. Met skateboards als medium worden de verschillende facetten die zo tekenend zijn voor de creativiteit van skateboarden – kunst, sport & zelfexpressie – samengebracht in één expositie. 

Voor deze editie hebben 5 kunstenaars een deck ontworpen. Hiervoor zijn zij gekoppeld aan een skateboarder, die als inspiratie diende voor het design. 

Onze partners

All Hands On Deck is ontstaan vanuit de liefde voor skateboarden en skatecultuur. Mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Thunder and Bold

We are Thunder&Bold, a branding and design agency from Breda, the Netherlands. We’re on a constant search for the right balance between creative value and commercial value. It challenges us to make the best work for our clients.

Pier15

In de afgelopen jaren is Pier15® uitgegroeid tot zowel een van de meest toonaangevende skateparken in Europa, als een broeinest voor cultuur.

Graphic Matters

Grafische beelden zijn overal in onze fysieke en digitale omgeving. Ze bepalen mede hoe we de wereld zien en hoe we ons gedragen. We staan er niet altijd bij stil dat grafisch ontwerpers ons helpen door orde te scheppen in chaos, overzicht te bieden op ingewikkelde zaken of onze emotie aan te spreken. Ze verbeelden urgente kwesties zodat we deze snel kunnen bevatten. Grafische vormgeving doet er toe, oftewel Graphic Matters.

Wij laten je kijken, jij gaat het zien.

Onze projecten laten je stilstaan bij het belang van beeldcultuur in onze maatschappij. Eens in de twee jaar organiseren we een festival met een programma van tentoonstellingen, workshops, talkshows en events. Naast het festival organiseren we door het jaar heen aan verschillende projecten in de openbare ruimte.

Parlor

Tell the story, Sell the story

Parlor Fotografie is een creatieve fotostudio gevestigd in Breda. Blinken uit in het creëren van beeld voor creatieve bureaus, merken en organisaties.

© All Hands On Deck. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Parlor.